DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25908

Название: Дослідження впливу лецитину на активність дріжджів при бродінні тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткою
Другие названия: The influence of lecithin on the fermentation activity of yeast dough with wheat bran and milk whey
Авторы: Бортнічук, Олег Вікторович
Bortnichuk, Oleg
Цирульнікова, Віта Валентинівна
Tsirulnikova, Vita
Доценко, Віктор Федорович
Dotsenko, Viktor
Ключевые слова: хлібобулочні вироби
хлебобулочные изделия
bakery products
молочна сироватка
молочная сыворотка
milk whey
пшеничні висівки
пшеничные отруби
wheat Bran
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Бортнічук, О. В. Дослідження впливу лецитину на активність дріжджів при бродінні тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткою / О. В. Бортнічук, В. В. Цирульнікова В. Ф. Доценко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 78-80.
Краткий осмотр (реферат): Для виявлення сутності біохімічних і мікробіологічних процесів, що відбуваються в тісті, доцільно було б вивчити вплив поліпшувача життєдіяльність дріжджів. Для выявления сущности биохимических и микробиологических процессов, происходящих в тесте, целесообразно было бы изучить влияние улучшителя жизнедеятельность дрожжей. To identify the essence of the biochemical and microbiological processes occurring in the test, it would be useful to study the effect of the improver on the life of yeast.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25908
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
9.pdf337,72 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback