Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25909
Title: Оцінка кольору чаю інноваційним методом комп’ютерної колориметрії
Other Titles: Assessment of the color of tea using the innovative method of computer colorimetry
Authors: Петруша, Оксана Олександрівна
Усатюк, Надія Михайлівна
Petrusha, Oksana
Usatyuk, Nadia
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів
забарвлення
чай
якість
цветность
качество
tea
color
quality
Issue Date: 2016
Citation: Петруша, О. О. Оцінка кольору чаю інноваційним методом комп’ютерної колориметрії / О. О. Петруша, Н. М. Усатюк // Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : Матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. –К. : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 76.
Abstract: Робота присвячена питанню визначення забарвлення чаю комп'ютерною колориметрією за комплексним показником індексом жовтизни. Работа посвящена вопросу определения окраски чая компьютерной колориметрии по комплексному показателю индексом желтизны. The work is devoted to determining the color of tea computer colorimetry on a complex metric yellowness index.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25909
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник междунар. конф. Усатюк.pdf222.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.