Оцінка кольору чаю інноваційним методом комп’ютерної колориметрії
Вантажиться...
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Робота присвячена питанню визначення забарвлення чаю комп'ютерною колориметрією за комплексним показником індексом жовтизни.
The work is devoted to determining the color of tea computer colorimetry on a complex metric yellowness index.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, забарвлення, чай, якість, tea, color, quality
Бібліографічний опис
Петруша, О. О. Оцінка кольору чаю інноваційним методом комп’ютерної колориметрії / О. О. Петруша, Н. М. Усатюк // Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : Матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. –К. : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 76.