Дослідження зміни хімічного складу насіння бобових під час пророщування та екструдування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті наведено результати дослідження зміни хімічного складу насіння бобових (сої, гороху, білого люпину) під час пропощування та екструдування. The research results of chemical composition changes of legume seeds (soybean, pea, white lupine) during sprouting and extrusion are presented in the article.

Опис

Ключові слова

інгібітори ферментів, enzyme inhibitors, мінеральні речовини, солод бобових, minerals, legume malt, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Дослідження зміни хімічного складу насіння бобових під час пророщування та екструдування / Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Бондар, С. І. Усатюк, В. Ф. Доценко // Хранение и переработка зерна. – 2007. – № 11. - С. 49-52.

Зібрання