Дослідження зміни хімічного складу насіння бобових під час пророщування та екструдування
Вантажиться...
Дата
2007
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті наведено результати дослідження зміни хімічного складу насіння бобових (сої, гороху, білого люпину) під час пропощування та екструдування.
The research results of chemical composition changes of legume seeds (soybean, pea, white lupine) during sprouting and extrusion are presented in the article.
Опис
Ключові слова
інгібітори ферментів, enzyme inhibitors, мінеральні речовини, солод бобових, minerals, legume malt, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Дослідження зміни хімічного складу насіння бобових під час пророщування та екструдування / Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Бондар, С. І. Усатюк, В. Ф. Доценко // Хранение и переработка зерна. – 2007. – № 11. - С. 49-52.