Дослідження зміни хімічного складу насіння бобових під час пророщування та екструдування
Дата
2007
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті наведено результати дослідження зміни хімічного складу насіння бобових (сої, гороху, білого люпину) під час пропощування та екструдування.
The research results of chemical composition changes of legume seeds (soybean, pea, white lupine) during sprouting and extrusion are presented in the article.
Опис
Ключові слова
інгібітори ферментів, enzyme inhibitors, мінеральні речовини, солод бобових, minerals, legume malt, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Дослідження зміни хімічного складу насіння бобових під час пророщування та екструдування / Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Бондар, С. І. Усатюк, В. Ф. Доценко // Хранение и переработка зерна. – 2007. – № 11. - С. 49-52.