Дослідження зміни хімічного складу насіння бобових під час пророщування та екструдування

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті наведено результати дослідження зміни хімічного складу насіння бобових (сої, гороху, білого люпину) під час пропощування та екструдування. The research results of chemical composition changes of legume seeds (soybean, pea, white lupine) during sprouting and extrusion are presented in the article.

Опис

Ключові слова

інгібітори ферментів, enzyme inhibitors, мінеральні речовини, солод бобових, minerals, legume malt, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Дослідження зміни хімічного складу насіння бобових під час пророщування та екструдування / Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Бондар, С. І. Усатюк, В. Ф. Доценко // Хранение и переработка зерна. – 2007. – № 11. - С. 49-52.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced