Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25910
Title: Оцінка якості меду за показником забарвлення
Authors: Миндрул, Наталія Петрівна
Петруша, Оксана Олександрівна
Keywords: мед
забаврлення
колорметрія
кафедра експертизи харчових продуктів
honey
color
colorimetry
department of food testing
Issue Date: 2016
Citation: Миндрул, Н. П. Оцінка якості меду за показником забарвлення / Н. П. Миндрул, О. О. Петруша // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 126-127.
Abstract: У роботі розглянуто методик визначення забарвлення меду з використанням комп'ютерної колориметрії із встановлення значень колірних координат. The paper discusses methods for determining the color of honey colorimetry using a computer to establish the color coordinate values.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25910
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник междунар. конф. Миндрул.pdf254.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.