Оцінка якості меду за показником забарвлення
Вантажиться...
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У роботі розглянуто методик визначення забарвлення меду з використанням комп'ютерної колориметрії із встановлення значень колірних координат.
The paper discusses methods for determining the color of honey colorimetry using a computer to establish the color coordinate values.
Опис
Ключові слова
мед, забаврлення, колорметрія, кафедра експертизи харчових продуктів, honey, color, colorimetry, department of food testing
Бібліографічний опис
Миндрул, Н. П. Оцінка якості меду за показником забарвлення / Н. П. Миндрул, О. О. Петруша // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 126-127.