Шляхи оптимізації рецептури кексового тіста та виробів з нього
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено перспективи використання фітокомпозицій у виробництві кондитерських борошняних виробів.
Опис
Ключові слова
кексове тісто, кексове тесто, cake dough, фітокомпозиції, борошняні кондитерські вироби, фитокомпозиции, мучные кондитерские изделия, phytocomposition, pastry products
Бібліографічний опис
Назаренко, О. Ю. Шляхи оптимізації рецептури кексового тіста та виробів з нього / О. Ю. Назаренко, М. І. Назар // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 78 Міжн. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів. - Київ : НУХТ, 2012. - Ч. 1. - С. 316-317.