Шляхи оптимізації рецептури кексового тіста та виробів з нього

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено перспективи використання фітокомпозицій у виробництві кондитерських борошняних виробів.

Опис

Ключові слова

кексове тісто, кексове тесто, cake dough, фітокомпозиції, борошняні кондитерські вироби, фитокомпозиции, мучные кондитерские изделия, phytocomposition, pastry products

Бібліографічний опис

Назаренко, О. Ю. Шляхи оптимізації рецептури кексового тіста та виробів з нього / О. Ю. Назаренко, М. І. Назар // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 78 Міжн. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів. - Київ : НУХТ, 2012. - Ч. 1. - С. 316-317.