Шляхи оптимізації рецептури кексового тіста та виробів з нього
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено перспективи використання фітокомпозицій у виробництві кондитерських борошняних виробів.
Опис
Ключові слова
кексове тісто, кексове тесто, cake dough, фітокомпозиції, борошняні кондитерські вироби, фитокомпозиции, мучные кондитерские изделия, phytocomposition, pastry products
Бібліографічний опис
Назаренко, О. Ю. Шляхи оптимізації рецептури кексового тіста та виробів з нього / О. Ю. Назаренко, М. І. Назар // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 78 Міжн. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів. - Київ : НУХТ, 2012. - Ч. 1. - С. 316-317.