DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25962

Название: Композиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському виробництві (Деклараційний патент на корисну модель № 117462)
Другие названия: Composition of ingredients for the preparation of finishing semi-finished products in confectionery production (Patent for utility model № 117462)
Авторы: Кузьмін, Олег Володимирович
Попович, Ксенія Вікторівна
Обеснюк, Ольга Олегівна
Башняк, Анастасія Романівна
Буй, Лілія Михайлівна
Kuzmin, Oleg
Popovich, Ksenia
Obesnyuk, Olga
Bashnjak, Anastasia
Buy, Lilia
Ключевые слова: сироп
настій
кондитерській виріб
настой
кондитерское изделие
syrup
extract
pastry
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Патент на корисну модель № 117462, МПК (2017.01) A23L 29/30, A21D 13/00. Композиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському виробництві / О. В. Кузьмін, К. В. Попович, О. О. Обеснюк, Л. М. Буй, А. Р. Башняк; заявник – Національний університет харчових технологій. – №u201700619; заяв. 23.01.2017; опубл. 26.06.2017, Бюл. №12.
Краткий осмотр (реферат): Композиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському виробництві містить цукор-пісок, воду, есенцію ромову, коньяк. При цьому для купажування сиропу як коньяк використовують коньяк України та додатково - суміш водно-спиртових настоїв суданської троянди та обліпихи. Композиция ингредиентов для приготовления отделочных полуфабрикатов в кондитерском производстве содержит сахар-песок, воду, эссенцию ромовую, коньяк. При этом для купажирования сиропа как коньяк используют коньяк Украины и дополнительно - смесь водно-спиртовых настоев суданской розы и облепихи. The composition of ingredients for the preparation of semi-finished semi-finished confectionery products contains sugar-sand, water, the essence of rum, cognac. At the same time, cognac is used for the blending of syrup as brandy, and in addition - a mixture of water-alcohol infusions of the Sudanese rose and sea buckthorn.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25962
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Composition of ingredients for the preparation of finishing semi-finished products in confectionery production (Patent for utility model № 117462).pdf238,38 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback