Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2597
Title: Вивчення ступеню метаболізаціі селену насінням сільськогосподарських культур
Other Titles: Investigation of selenium metabolism degree by crops seeds
Authors: Арсеньєва, Лариса Юріївна
Антонюк, Марія Миколаївна
Хіврич, Борис Іванович
Бондар, Наталія Петрівна
Arsenieva, Larisa
Hivrich, Boris
Antoniuk, Maria
Bondar, Natalia
Keywords: селен
накопичення селену
солод сої
накопления селена
солод сои
selenium
selenium accumulation
soy malt
кафедра біотехнології і мікробіології
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2008
Citation: Арсеньєва, Л. Ю. Вивчення ступеню метаболізації селену насінням сільськогосподарських культур / Л. Ю. Арсеньєва, М. М. Антонюк, Н. П. Бондар, Б. І. Хіврич // Хранение и переработка зерна. - 2008. - № 10. - С. 61-63.
Abstract: У статті представлено результати досліджень накопичення селену насінням сої та розподілення мікроелементу під час пророщування зерна. В статье представлены результаты исследований накопления селена семенами сои и распределения микроэлемента во время проращивания зерна. The paper presents the investigation results of selenium accumulation in soy beans and distribution microelement during grain sprouting.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2597
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5270.pdf4.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.