Вивчення ступеню метаболізаціі селену насінням сільськогосподарських культур

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті представлено результати досліджень накопичення селену насінням сої та розподілення мікроелементу під час пророщування зерна. The paper presents the investigation results of selenium accumulation in soy beans and distribution microelement during grain sprouting.

Опис

Ключові слова

селен, накопичення селену, солод сої, selenium, selenium accumulation, soy malt, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Вивчення ступеню метаболізації селену насінням сільськогосподарських культур / Л. Ю. Арсеньєва, М. М. Антонюк, Н. П. Бондар, Б. І. Хіврич // Хранение и переработка зерна. - 2008. - № 10. - С. 61-63.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced