Вивчення ступеню метаболізаціі селену насінням сільськогосподарських культур
Вантажиться...
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті представлено результати досліджень накопичення селену насінням сої та розподілення мікроелементу під час пророщування зерна.
The paper presents the investigation results of selenium accumulation in soy beans and distribution microelement during grain sprouting.
Опис
Ключові слова
селен, накопичення селену, солод сої, selenium, selenium accumulation, soy malt, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Вивчення ступеню метаболізації селену насінням сільськогосподарських культур / Л. Ю. Арсеньєва, М. М. Антонюк, Н. П. Бондар, Б. І. Хіврич // Хранение и переработка зерна. - 2008. - № 10. - С. 61-63.