Вплив лецитину на формування якості хліба
Вантажиться...
Дата
2003
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті представлені результати дослідження впливу соєвого лецитину на реологічні властивості, показники якості хліба та процес черствіння.
The article presents the investigation results of soy lecithin influence of on the rheological properties, bread quality and staling process.
Опис
Ключові слова
соєвий лецитин, якість хліба, процес черствіння, soy lecithin, bread quality, staling process, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Полодюк, В. С. Вплив лецитину на формування якості хліба / В. С. Полодюк, В. Ф. Доценко // Харчова промисловість. - 2004. - Вип. 3. – С. 95-96.