Вплив лецитину на формування якості хліба

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті представлені результати дослідження впливу соєвого лецитину на реологічні властивості, показники якості хліба та процес черствіння. The article presents the investigation results of soy lecithin influence of on the rheological properties, bread quality and staling process.

Опис

Ключові слова

соєвий лецитин, якість хліба, процес черствіння, soy lecithin, bread quality, staling process, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Полодюк, В. С. Вплив лецитину на формування якості хліба / В. С. Полодюк, В. Ф. Доценко // Харчова промисловість. - 2004. - Вип. 3. – С. 95-96.

Зібрання