Дослідження можливості використання фіброгаму в хлібопеченні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Представлено результати дослідження впливу фіброгаму на показники технологічного процесу та якість хліба. The investigation results of fibroham impact on technological process and bread quality.

Опис

Ключові слова

фіброгам, fibroham, полісахарид, якість хліба, polysaccharide, bread quality, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Павельчук, Н. В. Дослідження можливості використання фіброгаму в хлібопеченні / Н. В. Павельчук, В. Ф. Доценко // Харчова промисловість. - К., 2004. - Вип. 3 - С. 98.

Зібрання