Дослідження можливості використання фіброгаму в хлібопеченні

Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Представлено результати дослідження впливу фіброгаму на показники технологічного процесу та якість хліба. The investigation results of fibroham impact on technological process and bread quality.

Опис

Ключові слова

фіброгам, fibroham, полісахарид, якість хліба, polysaccharide, bread quality, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Павельчук, Н. В. Дослідження можливості використання фіброгаму в хлібопеченні / Н. В. Павельчук, В. Ф. Доценко // Харчова промисловість. - К., 2004. - Вип. 3 - С. 98.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced