Дослідження можливості використання фіброгаму в хлібопеченні
Дата
2003
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Представлено результати дослідження впливу фіброгаму на показники технологічного процесу та якість хліба.
The investigation results of fibroham impact on technological process and bread quality.
Опис
Ключові слова
фіброгам, fibroham, полісахарид, якість хліба, polysaccharide, bread quality, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Павельчук, Н. В. Дослідження можливості використання фіброгаму в хлібопеченні / Н. В. Павельчук, В. Ф. Доценко // Харчова промисловість. - К., 2004. - Вип. 3 - С. 98.