Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26013
Title: Якість харчових продуктів як основа фізичної достатності харчування
Authors: Сіднєва, Жанна Костянтинівна
Keywords: якість
продукти харчування
безпечність харчових продуктів
фізична достатність
споживання
продовольча безпека
quality
food
food safety
consumption
food security
кафедра економіки праці та менеджменту
Issue Date: 2014
Citation: Сіднєва, Ж. К. Якість харчових продуктів як основа фізичної достатності харчування / Ж. К. Сіднєва // Принципи збалансування продовольчої безпеки: Монографія / Керівник авт. кол. проф. І.В. Федулова. – К. : Кондор-Вмдавництво, 2014. – С. 116-132.
Abstract: Розглянуто якість і безпечність харчових продуктів як основа фізичної достатності харчування, проаналізовані основні показники, які характеризують достатність продовольства. The quality and safety of food as a basis for physical sufficiency of nutrition are considered, the main indicators that characterize the adequacy of food are analyzed.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26013
Appears in Collections:Колективні монографії, розділи з колективних монографій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf487.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.