Якість харчових продуктів як основа фізичної достатності харчування

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто якість і безпечність харчових продуктів як основа фізичної достатності харчування, проаналізовані основні показники, які характеризують достатність продовольства. The quality and safety of food as a basis for physical sufficiency of nutrition are considered, the main indicators that characterize the adequacy of food are analyzed.

Опис

Ключові слова

якість, продукти харчування, безпечність харчових продуктів, фізична достатність, споживання, продовольча безпека, quality, food, food safety, consumption, food security, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Сіднєва, Ж. К. Якість харчових продуктів як основа фізичної достатності харчування / Ж. К. Сіднєва // Принципи збалансування продовольчої безпеки: Монографія / Керівник авт. кол. проф. І.В. Федулова. – К. : Кондор-Вмдавництво, 2014. – С. 116-132.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced