Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26021
Title: | Системи менеджменту на базі стандартів у харчовій промисловості |
Authors: | Сіднєва, Жанна Костянтинівна |
Keywords: | стандарти системи менеджменту міжнародні стандарти iso 9000 система HACCP харчова промисловість standards management systems international standards iso 9000 HACCP system food industry кафедра економіки праці та менеджменту |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Сіднєва, Ж. К. Системи менеджменту на базі стандартів у харчовій промисловості / Ж. К. Сіднєва // Агропромисловий комплекс України: сучасний стан та проблеми розвитку / Під ред. д. е. н., проф.. Ю. О. Нестерчук. – Умань : Видавець «Сочінський М. М.», 2017. – С. 147-152. |
Abstract: | У статті розглянуті основні стандарти, які використовуються в харчовій промисловості. Значна увага приділена інтегрованим системам менеджменту та системам безпечності харчових продуктів. The article considers the basic standards that are used in the food industry. Considerable attention is paid to integrated management systems and food safety systems. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26021 |
Appears in Collections: | Колективні монографії, розділи з колективних монографій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.