Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26021
Title: Системи менеджменту на базі стандартів у харчовій промисловості
Authors: Сіднєва, Жанна Костянтинівна
Keywords: стандарти
системи менеджменту
міжнародні стандарти iso 9000
система HACCP
харчова промисловість
standards
management systems
international standards iso 9000
HACCP system
food industry
кафедра економіки праці та менеджменту
Issue Date: 2017
Citation: Сіднєва, Ж. К. Системи менеджменту на базі стандартів у харчовій промисловості / Ж. К. Сіднєва // Агропромисловий комплекс України: сучасний стан та проблеми розвитку / Під ред. д. е. н., проф.. Ю. О. Нестерчук. – Умань : Видавець «Сочінський М. М.», 2017. – С. 147-152.
Abstract: У статті розглянуті основні стандарти, які використовуються в харчовій промисловості. Значна увага приділена інтегрованим системам менеджменту та системам безпечності харчових продуктів. The article considers the basic standards that are used in the food industry. Considerable attention is paid to integrated management systems and food safety systems.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26021
Appears in Collections:Колективні монографії, розділи з колективних монографій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10.pdf330.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.