Системи менеджменту на базі стандартів у харчовій промисловості

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті розглянуті основні стандарти, які використовуються в харчовій промисловості. Значна увага приділена інтегрованим системам менеджменту та системам безпечності харчових продуктів. The article considers the basic standards that are used in the food industry. Considerable attention is paid to integrated management systems and food safety systems.

Опис

Ключові слова

стандарти, системи менеджменту, міжнародні стандарти iso 9000, система HACCP, харчова промисловість, standards, management systems, international standards iso 9000, HACCP system, food industry, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Сіднєва, Ж. К. Системи менеджменту на базі стандартів у харчовій промисловості / Ж. К. Сіднєва // Агропромисловий комплекс України: сучасний стан та проблеми розвитку / Під ред. д. е. н., проф.. Ю. О. Нестерчук. – Умань : Видавець «Сочінський М. М.», 2017. – С. 147-152.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced