DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26029

Название: The expediency of using corn germ flour in bakery products
Другие названия: Доцільність використання борошна зародків кукурудзи у виробництві хлібобулочних виробів
Авторы: Karabets, Ylia
Sharan, Larisa
Hubenia, Vyacheslav
Bondar, Natalia
Pavliuchenko, Elena
Sharan, Andrey
Карабець, Юлія Володимирівна
Шаран, Лариса Олександрівна
Губеня, Вячеслав Олександрович
Бондар, Наталія Петрівна
Павлюченко, Олена Станіславівна
Шаран, Андрій Васильович
Ключевые слова: хлібобулочні вироби
хлебобулочные изделия
bakery
борошно зародку кукурудзи
мука зародыше кукурузы
granulation, chemical composition
функціонально-технологічні властивості
функционально-технологические свойства
functional and technological properties
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: The expediency of using corn germ flour in bakery products / Ylia Karabets, Larisa Sharan, Vjacheslav Hubenya, Natalia Bondar, Olena Pavlyuchenko, Andrey Sharan // Nauka I Studia. – Przemysl : Nauka I Studia, 2017. – № 11 (172). – Р. 50 – 57.
Краткий осмотр (реферат): У процесі проведених досліджень доведено доцільність використання борошна зародків кукурудзи як сировини біологічно цінної у виробництві хлібобулочних виробів. В процессе проведенных исследований доказана целесообразность использования муки зародышей кукурузы в качестве биологически ценного сырья в производстве хлебобулочных изделий. In the course of the conducted research proved the expediency of using flour of corn germs as raw materials of biologically valuable in the manufacture of bakery products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26029
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Стаття (english) Карабець Ю..pdf266,56 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback