The expediency of using corn germ flour in bakery products

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

In the course of the conducted research proved the expediency of using flour of corn germs as raw materials of biologically valuable in the manufacture of bakery products.

Опис

Ключові слова

хлібобулочні вироби, хлебобулочные изделия, bakery, борошно зародку кукурудзи, мука зародыше кукурузы, granulation, chemical composition, функціонально-технологічні властивості, функционально-технологические свойства, functional and technological properties, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

The expediency of using corn germ flour in bakery products / Ylia Karabets, Larisa Sharan, Vjacheslav Hubenya, Natalia Bondar, Olena Pavlyuchenko, Andrey Sharan // Nauka I Studia. – Przemysl : Nauka I Studia, 2017. – № 11 (172). – Р. 50 – 57.

Зібрання