The expediency of using corn germ flour in bakery products
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
In the course of the conducted research proved the expediency of using flour of corn germs as raw materials of biologically valuable in the manufacture of bakery products.
Опис
Ключові слова
хлібобулочні вироби, хлебобулочные изделия, bakery, борошно зародку кукурудзи, мука зародыше кукурузы, granulation, chemical composition, функціонально-технологічні властивості, функционально-технологические свойства, functional and technological properties, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
The expediency of using corn germ flour in bakery products / Ylia Karabets, Larisa Sharan, Vjacheslav Hubenya, Natalia Bondar, Olena Pavlyuchenko, Andrey Sharan // Nauka I Studia. – Przemysl : Nauka I Studia, 2017. – № 11 (172). – Р. 50 – 57.