The expediency of using corn germ flour in bakery products

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

In the course of the conducted research proved the expediency of using flour of corn germs as raw materials of biologically valuable in the manufacture of bakery products.

Опис

Ключові слова

хлібобулочні вироби, хлебобулочные изделия, bakery, борошно зародку кукурудзи, мука зародыше кукурузы, granulation, chemical composition, функціонально-технологічні властивості, функционально-технологические свойства, functional and technological properties, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

The expediency of using corn germ flour in bakery products / Ylia Karabets, Larisa Sharan, Vjacheslav Hubenya, Natalia Bondar, Olena Pavlyuchenko, Andrey Sharan // Nauka I Studia. – Przemysl : Nauka I Studia, 2017. – № 11 (172). – Р. 50 – 57.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced