DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26106

Название: Вплив глюкози та глюкозно-фруктозного сиропу на якість горілчаної продукції
Другие названия: Influence of glucose and glucose-fructose syrup on the quality of vodka products
Авторы: Олійник, Світлана Іванівна
Прибильський, Віталій Леонідович
Шевченко, Ілля Володимирович
Поліщук, Олександр Миколайович
Oliynyk, Svitlana
Prybylskyy, Vitaly
Shevchenko, Ilya
Polischuk, Oleksandr
Ключевые слова: глюкоза
глюкозно-фруктозний сироп
якість горілчаної продукції
глюкозно-фруктозный сироп
качество водочной продукции
glucose
glucose-fructose syrup
the quality of the vodka products
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Вплив глюкози та глюкозно-фруктозного сиропу на якість горілчаної продукції / С. І. Олійник, В. Л. Прибильський, І. В. Шевченко, О. М. Поліщук // Продовольчі ресурси: проблеми і перспективи : збірник наукових праць за матеріалами ІІ міжнародної науково-практичної конференції, 11 листопада 2014 р. – К. : ННЦ «ІАЕ». – 2014. – С. 57-58.
Краткий осмотр (реферат): Під час розроблення рецептур нових видів горілок та горілок особливих використовують вуглеводні інгредієнти, які пом’якшують смак готової продукції. Встановлено оптимальні кількості внесення у купаж горілок та горілок особливих глюкози кристалічної гідратної та глюкозно-фруктозного сиропу, що дає змогу підвищити дегустаційну оцінку та стійкість готової продукції з їх використанням. При разработке рецептур новых видов водок и водок особых используют углеводороды ингредиенты, которые смягчают вкус готовой продукции. Установлены оптимальные количества внесения в купаж водки и водок особых глюкозы кристаллической гидратной и глюкозно-фруктозного сиропа, что позволяет повысить дегустационный оценку и устойчивость готовой продукции с их использованием. When designing recipes for new types of vodka and vodka, special uses are carbohydrate ingredients that soften the taste of the finished product. The optimal amounts of vodka and vodka of special glucose in crystalline hydrated and glucose-fructose syrup have been established, which allows to increase the tasting evaluation and stability of finished products with their use.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26106
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Influence of glucose and glucose-fructose syrup on the quality of vodka products.pdf89,3 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback