DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26115

Название: Оптимізація відхилу об’ємної частки етилового спирту в настоях спиртових крупи вівсяної та пластівців вівсяних
Другие названия: Optimization deviation surround the share of ethanol in alcoholic infusions oat cereals and oat flakes
Авторы: Олійник, Світлана Іванівна
Бондар, Микола Васильович
Ковальчук, Володимир Петрович
Моршна, Віра Федорівна
Oliynyk, Svitlana
Bondar, Nikolai
Kovalchuk, Vladimir
Morshna, Vera
Ключевые слова: лікеро-горілчане виробництво
настої спиртові
зернова сировина
крупа вівсяна
пластівці вівсяні
вихід
відхил
об’ємна частка
ликеро-водочное производство
настои спиртовые
зерновое сырье
крупа овсяная
хлопья овсяные
выход
отклонение
объемная доля
alcoholic beverage production
alcohol extracts
raw grain
oat groats
oat flakes
output deviation
volume fraction
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Оптимізація відхилу об’ємної частки етилового спирту в настоях спиртових крупи вівсяної та пластівців вівсяних / С. І. Олійник, М. В. Бондар, В. П. Ковальчук, В. Ф. Моршна // Хранение и переработка зерна. – 2015. – №3-4(192). – С. 79-80.
Краткий осмотр (реферат): В статті проведений аналіз з оптимізації виходу та відхилу об’ємної частки етилового спирту для настоїв спиртових із зернової сировини на лікеро-горілчаному заводі «ХОРТИЦЯ» за оптимальних технологічних режимів, оцінено якість настоїв згідно з ДСТУ 4705:2006 "Настої спиртові із рослинної сировини для лікеро-горілчаного виробництва. Загальні технічні умови". В статье проведен анализ по оптимизации выхода и отклонения объемной доли этилового спирта для настоев спиртовых из зернового сырья на ликеро-водочном заводе «Хортица» при оптимальных технологических режимов, оценены качество настоев по ГОСТ 4705: 2006 "Настои спиртовые из растительного сырья для ликероводочного производства. Общие технические условия ". The article analyzed to optimize the output deviation and the volume fraction of ethanol for alcoholic extracts from corn feedstock for Distillery "Khortytsya" for optimal technological modes evaluated quality infusions according to ISO 4705: 2006 "Infusions alcohol from plant materials for Distillery production. General technical conditions ".
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26115
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Optimization deviation surround the share of ethanol in alcoholic infusions oat cereals and oat flakes.pdf131,79 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback