Оптимізація відхилу об’ємної частки етилового спирту в настоях спиртових крупи вівсяної та пластівців вівсяних

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті проведений аналіз з оптимізації виходу та відхилу об’ємної частки етилового спирту для настоїв спиртових із зернової сировини на лікеро-горілчаному заводі «ХОРТИЦЯ» за оптимальних технологічних режимів, оцінено якість настоїв згідно з ДСТУ 4705:2006 "Настої спиртові із рослинної сировини для лікеро-горілчаного виробництва. Загальні технічні умови". The article analyzed to optimize the output deviation and the volume fraction of ethanol for alcoholic extracts from corn feedstock for Distillery "Khortytsya" for optimal technological modes evaluated quality infusions according to ISO 4705: 2006 "Infusions alcohol from plant materials for Distillery production. General technical conditions ".

Опис

Ключові слова

лікеро-горілчане виробництво, настої спиртові, зернова сировина, крупа вівсяна, пластівці вівсяні, вихід, відхил, об’ємна частка, alcoholic beverage production, alcohol extracts, raw grain, oat groats, oat flakes, output deviation, volume fraction, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Оптимізація відхилу об’ємної частки етилового спирту в настоях спиртових крупи вівсяної та пластівців вівсяних / С. І. Олійник, М. В. Бондар, В. П. Ковальчук, В. Ф. Моршна // Хранение и переработка зерна. – 2015. – №3-4(192). – С. 79-80.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced