Показники хлібної крихти як сировини для сухарних брикетів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Представлено результати вивчення фізичних характеристик хлібної крихти, яка може бути використана у технології сухарних брикетів. Одержані результати вказують на можливість виготовлення сухарних брикетів на існуючому харчоконцентратному та фармацевтичному обладнанні без суттєвих змін у технологічних режимах. The results of studying the physical characteristics of bread crumb that can be used in the technology of briquettes are presented. The obtained results indicate the possibility of making briquettes on the existing food concentrates and pharmaceutical equipment without significant changes in technological regimes.

Опис

Ключові слова

хліб, крихта, якість, показники, брикет, crumb, bread, quality, indicators, briquette, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Землинська, М. Д. Показники хлібної крихти як сировини для сухарних брикетів / М. Д. Землинська, Ф. Г. Самбурський, В. М. Махинько // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві : Матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 13 вересня 2017 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2017. – С. 49–50.