Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26169
Title: Встановлення релаксації у водно-спиртових системах в процесі електрохімічної активації питної води
Authors: Кузьмін, Олег Володимирович
Суйков, Сергій Юрійович
Keywords: H ЯМР-спектроскопія
водно-спиртова суміш
вода
етанол
горілка
H NMR-spectroscopy
aqueous-alcoholic mixture
water
ethanol
vodka
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2017
Citation: Кузьмін, О. В. Встановлення релаксації у водно-спиртових системах в процесі електрохімічної активації питної води / О. В. Кузьмін, С. Ю. Суйков // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Програма та тези матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції, 7-8 листопада 2017 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2017. – С. 76-77.
Abstract: Встановлення релаксації у водно-спиртових системах в процесі електрохімічної активації питної води. Establishment of relaxation in water-alcohol systems in the process of electrochemical activation of drinking water.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26169
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
doc(3).pdf113.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.