Встановлення релаксації у водно-спиртових системах в процесі електрохімічної активації питної води
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Встановлення релаксації у водно-спиртових системах в процесі електрохімічної активації питної води.
Establishment of relaxation in water-alcohol systems in the process of electrochemical activation of drinking water.
Опис
Ключові слова
H ЯМР-спектроскопія, водно-спиртова суміш, вода, етанол, горілка, H NMR-spectroscopy, aqueous-alcoholic mixture, water, ethanol, vodka, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Кузьмін, О. В. Встановлення релаксації у водно-спиртових системах в процесі електрохімічної активації питної води / О. В. Кузьмін, С. Ю. Суйков // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Програма та тези матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції, 7-8 листопада 2017 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2017. – С. 76-77.