DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26184

Название: Разработка иерархической структуры показателей качества технологической воды для производства водки
Другие названия: Development of the logical structure of industrial water quality indicators for the production of vodka
Авторы: Кузьмин, Олег Владимирович
Ловягин, Александр Николаевич
Топольник, Вера Григорьевна
Kuzmin, Oleg
Lovyagin, Alexander
Topol’nik, Vera
Ключевые слова: якість
вода
горілка
качество
водка
quality
water
vodka
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2011
Библиографическое описание: Кузьмин, О. В. Разработка иерархической структуры показателей качества технологической воды для производства водки / О. В. Кузьмин, В. Г. Топольник, А. Н. Ловягин // Проблеми розвитку та впровадження систем управління, стандартизації, метрології в регіонах України : Матеріали I Всеукраїнської науково-практичної та студентської конференції 24-26 травня 2011 р. – Донецьк : ДонНТУ, 2011. – С. 96-98.
Краткий осмотр (реферат): Получены результаты исследований на стадии процесса подготовки технологической воды для оценки её качества. Отримані результати досліджень на стадії процесу підготовки технологічної води для оцінки її якості. The obtained results of the study at the stage of the process of preparation of technological water for evaluation and quality.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26184
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
doc9.pdf203,64 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback