DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26186

Название: Управління процесом альдегідоутворення у горілках за рахунок внесення до рецептур харчових добавок
Другие названия: Process of formation of aldehydes control in vodka due to bringing in compounding of food additions
Авторы: Кузьмін, Олег Володимирович
Топольник, Віра Григорівна
Ловягін, Олександр
Kuzmin, Oleg
Topol’nik, Vera
Lovyagin, Olexandr
Ключевые слова: спирт етиловий ректифікований
кверцетин
аскорбінова кислота
спирт этиловый ректификованный
кверцетин
аскорбиновая кислота
rectified ethyl alcohol
quercetin
ascorbic acid
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Дата публикации: 2011
Библиографическое описание: Кузьмін, О. В. Управління процесом альдегідоутворення у горілках за рахунок внесення до рецептур харчових добавок / О. В. Кузьмін, В. Г. Топольник, О. М. Ловягін // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали IV Міжнародної міжгалузевої науково-практичної конференції, 7-9 квітня 2011 р. – Донецьк; ДонНУЕТ, 2011. – С. 16-17.
Краткий осмотр (реферат): Проведено експериментальні дослідження впливу низькомолекулярних антиоксидантів на ріст альдегідів. Проведены экспериментальные исследования влияния низкомолекулярных антиоксидантов на рост альдегидов. Experimental studies of the effect of low-molecular antioxidants on the growth of aldehydes.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26186
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
doc8.pdf103,52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь