Управління процесом альдегідоутворення у горілках за рахунок внесення до рецептур харчових добавок
Вантажиться...
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведено експериментальні дослідження впливу низькомолекулярних антиоксидантів на ріст альдегідів.
Experimental studies of the effect of low-molecular antioxidants on the growth of aldehydes.
Опис
Ключові слова
спирт етиловий ректифікований, кверцетин, аскорбінова кислота, rectified ethyl alcohol, quercetin, ascorbic acid, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Кузьмін, О. В. Управління процесом альдегідоутворення у горілках за рахунок внесення до рецептур харчових добавок / О. В. Кузьмін, В. Г. Топольник, О. М. Ловягін // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали IV Міжнародної міжгалузевої науково-практичної конференції, 7-9 квітня 2011 р. – Донецьк; ДонНУЕТ, 2011. – С. 16-17.