Управління процесом альдегідоутворення у горілках за рахунок внесення до рецептур харчових добавок
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено експериментальні дослідження впливу низькомолекулярних антиоксидантів на ріст альдегідів.
Experimental studies of the effect of low-molecular antioxidants on the growth of aldehydes.
Опис
Ключові слова
спирт етиловий ректифікований, кверцетин, аскорбінова кислота, rectified ethyl alcohol, quercetin, ascorbic acid, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Кузьмін, О. В. Управління процесом альдегідоутворення у горілках за рахунок внесення до рецептур харчових добавок / О. В. Кузьмін, В. Г. Топольник, О. М. Ловягін // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали IV Міжнародної міжгалузевої науково-практичної конференції, 7-9 квітня 2011 р. – Донецьк; ДонНУЕТ, 2011. – С. 16-17.