Управління процесом альдегідоутворення у горілках за рахунок внесення до рецептур харчових добавок

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено експериментальні дослідження впливу низькомолекулярних антиоксидантів на ріст альдегідів. Experimental studies of the effect of low-molecular antioxidants on the growth of aldehydes.

Опис

Ключові слова

спирт етиловий ректифікований, кверцетин, аскорбінова кислота, rectified ethyl alcohol, quercetin, ascorbic acid, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Кузьмін, О. В. Управління процесом альдегідоутворення у горілках за рахунок внесення до рецептур харчових добавок / О. В. Кузьмін, В. Г. Топольник, О. М. Ловягін // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали IV Міжнародної міжгалузевої науково-практичної конференції, 7-9 квітня 2011 р. – Донецьк; ДонНУЕТ, 2011. – С. 16-17.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced