Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26189
Title: Антиоксидантна характеристика рослинних екстрактів як один з показників якості алкогольної продукції
Other Titles: Antioxidant characteristics of plant extracts as one of the indicators of the quality of alcohol products
Authors: Олейніков, Марк Ігорович
Кузьмін, Олег Володимирович
Oleynikov, Mark
Kuzmin, Oleg
Keywords: рослинна сировина
водно-спиртові настої
антиокислювальна активність
окислювально-відновний потенціал
растительное сырье
водно-спиртовые настои
антиокислительная активность
окислительно-восстановительный потенциал
digister
water and alcohol extracts
antioxidant activity
redox
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2012
Citation: Олейніков, М. І. Антиоксидантна характеристика рослинних екстрактів як один з показників якості алкогольної продукції / М. І. Олейніков, О. В. Кузьмін // Проблеми розвитку та впровадження систем управління, стандартизації, сертифікації, мерології в регіонах України : матеріали II Всеукраїнської науково-практичної та студентської конференції 3-5 квітня 2012 р. – Донецьк : ДонНТУ, 2012. – С. 60-61.
Abstract: Приведені результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. Приведены результаты экспериментальных исследований антиокислительной активности водно-спиртовых настоев. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions are presented.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26189
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
doc11.pdf190.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.