Антиоксидантна характеристика рослинних екстрактів як один з показників якості алкогольної продукції

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Приведені результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions are presented.

Опис

Ключові слова

рослинна сировина, водно-спиртові настої, антиокислювальна активність, окислювально-відновний потенціал, digister, water and alcohol extracts, antioxidant activity, redox, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Олейніков, М. І. Антиоксидантна характеристика рослинних екстрактів як один з показників якості алкогольної продукції / М. І. Олейніков, О. В. Кузьмін // Проблеми розвитку та впровадження систем управління, стандартизації, сертифікації, мерології в регіонах України : матеріали II Всеукраїнської науково-практичної та студентської конференції 3-5 квітня 2012 р. – Донецьк : ДонНТУ, 2012. – С. 60-61.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced