Тенденції розвитку сировинної бази та її вплив на стан виробництва і споживання м’ясопродуктів
Дата
2008
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті досліджувався розвиток сировинної бази, її вплив на виробництво м'яса т м’ясопродуктів в Україні.
The article investigated the development of raw materials, its effect on meat production tonnes of meat in Ukraine.
The article investigated the development of raw materials, its effect on meat production tonnes of meat in Ukraine.
Опис
Ключові слова
сировинна база, м'ясо, м’ясопродукти, м’ясопереробне виробництво, raw materials base, meat, meat products, meat processing industry, кафедра фінансів
Бібліографічний опис
Лановська, Г. І. Тенденції розвитку сировинної бази та їх вплив на стан виробництво і споживання м’ясопродуктів / Г. І. Лановська // Наукові праці НУХТ. – 2009. - № 30. - С. 73–75.