Тенденції розвитку сировинної бази та її вплив на стан виробництва і споживання м’ясопродуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті досліджувався розвиток сировинної бази, її вплив на виробництво м'яса т м’ясопродуктів в Україні.
The article investigated the development of raw materials, its effect on meat production tonnes of meat in Ukraine.

Опис

Ключові слова

сировинна база, м'ясо, м’ясопродукти, м’ясопереробне виробництво, raw materials base, meat, meat products, meat processing industry, кафедра фінансів

Бібліографічний опис

Лановська, Г. І. Тенденції розвитку сировинної бази та їх вплив на стан виробництво і споживання м’ясопродуктів / Г. І. Лановська // Наукові праці НУХТ. – 2009. - № 30. - С. 73–75.

Зібрання