Тенденції розвитку сировинної бази та її вплив на стан виробництва і споживання м’ясопродуктів
Вантажиться...
Дата
2008
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті досліджувався розвиток сировинної бази, її вплив на виробництво м'яса т м’ясопродуктів в Україні.
The article investigated the development of raw materials, its effect on meat production tonnes of meat in Ukraine.
The article investigated the development of raw materials, its effect on meat production tonnes of meat in Ukraine.
Опис
Ключові слова
сировинна база, м'ясо, м’ясопродукти, м’ясопереробне виробництво, raw materials base, meat, meat products, meat processing industry, кафедра фінансів
Бібліографічний опис
Лановська, Г. І. Тенденції розвитку сировинної бази та їх вплив на стан виробництво і споживання м’ясопродуктів / Г. І. Лановська // Наукові праці НУХТ. – 2009. - № 30. - С. 73–75.