Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26193
Назва: Комплексная оценка качества водки
Автори: Топольник, Вера Григорьевна
Кузьмин, Олег Владимирович
Ключові слова: качество
комплексная количественная оценка
ликеро-водочное производство
quality
complex quantitative assessment
alcoholic beverages production
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Дата публікації: 2008
Бібліографічний опис: Топольник, В. Г. Комплексная оценка качества водки / В. Г. Топольник, О. В. Кузьмин // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : міжнар. наук.-практ. конф., 19 листоп. 2008 р. : тези доповідей. - Ч. 1. - Харків : ХДУХТ, 2008. – С. 371-372.
Короткий огляд (реферат): В статье приведена методика комплексной количественной оценки качества водки для ликеро-водочного производства, согласно принципам квалиметрии. In the article the method of complex quantitative assessment of the quality of vodka of alcoholic beverage production is presented, according to the principles of qualimetry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26193
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
doc13.pdf222.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.