Вплив сировинної бази на розвиток виробництва м'ясопродуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті досліджувалася формування сировинної бази та її вплив на розвиток м’ясопереробного виробництва в Україні.
The article studied the formation of raw materials and its impact on the development of meat processing production in Ukraine.

Опис

Ключові слова

птахівництво, м'ясо, м’ясопродукти, м’ясопереробне виробництво, тваринництво, poultry farming, meat, meat products, meat production, animal husbandry, кафедра фінансів

Бібліографічний опис

Лановська, Г. І. Вплив сировинної бази на розвиток виробництва м’ясопродуктів / Г. І. Лановська // Вісник Східноєвропейського університету економіки і менеджменту. - 2009. - № 1. - С. 177–186.

Зібрання