Вплив сировинної бази на розвиток виробництва м'ясопродуктів

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті досліджувалася формування сировинної бази та її вплив на розвиток м’ясопереробного виробництва в Україні.
The article studied the formation of raw materials and its impact on the development of meat processing production in Ukraine.

Опис

Ключові слова

птахівництво, м'ясо, м’ясопродукти, м’ясопереробне виробництво, тваринництво, poultry farming, meat, meat products, meat production, animal husbandry, кафедра фінансів

Бібліографічний опис

Лановська, Г. І. Вплив сировинної бази на розвиток виробництва м’ясопродуктів / Г. І. Лановська // Вісник Східноєвропейського університету економіки і менеджменту. - 2009. - № 1. - С. 177–186.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced