DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26245

Название: Желе з ревеню (Патент на винахід № 115395)
Другие названия: Jelly of the rhubarb (Patent for invention № 115395)
Авторы: Медвідь, Ірина Миколаївна
Medvid, Irina
Шидловська, Олена Броніславівна
Shydlovska, Olena
Іщенко, Тетяна Іванівна
Ishchenko, Tatiana
Гавриш, Андрій Володимирович
Havrysh, Andrey
Ленчевська, Катерина Олександрівна
Lenchevska, Kateryna
Ключевые слова: желе
jelly
ревінь
ревень
rhubarb
пектин
pectin
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Патент на винахід № 115395, МПК А23L 21/10 (2016.01). Желе з ревеню / І. М. Медвідь, К. О. Ленчевська, Т. І. Іщенко, О. Б. Шидловська, А. В. Гавриш; заявник – Національний університет харчових технологій. - № а 2016 07344 ; заяв. 06.07.2016 ; опубл. 25.10.2017 ; Бюл. №20.
Краткий осмотр (реферат): Желе з ревеню містить плодово-ягідний компонент, воду, цукор, желатин. Додатково вноситься пектин та як плодово-ягідний компонент використовують ревінь. Желе из ревеня содержит плодово-ягодный компонент, воду, сахар, желатин. Дополнительно вносится пектин и как плодово-ягодный компонент используют ревень. Jelly of the rhubarb containing fruits and berries component, water, sugar, gelatin. Additionally introduced by pectin and as fruits and berries component using rhubarb.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26245
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
винахід желе.pdf383,25 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback