«Sous-vide» - нове рішення в технології приготування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У даній роботі використовували теоретичні наукові методи дослідження, пов’язані із збором інформації щодо приготування страв за технологією «Sous-vide», зокрема температурні режими термообробки і її тривалості для різних видів сировини – телятини, курятини, свинини, овочів, фруктів.

Опис

Ключові слова

технологія приготування їжі, вакуумна упаковка, приготування м'яса, технология приготовления пищи, вакуумная упаковка, приготовления мяса, cooking technology, vacuum packaging, cooking meat, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Виноградов, О. Є. «Sous-vide» - нове рішення в технології приготування / О. Є. Виноградов, О. П. Слободян // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 290.