Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26330
Title: Встановлення релаксації у водно-спиртових системах у процесі електрохімічної активації питної води
Authors: Кузьмін, Олег Володимирович
Суйков, Сергій Юрійович
Keywords: 1H ЯМР-спектроскопія
водно-спиртова суміш
вода
етанол
горілка
електрохімічна активація
1H NMR-spectroscopy
aqueous-alcoholic mixture
water
ethanol
vodka
electrochemical activating
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2017
Citation: Кузьмін, О. В. Встановлення релаксації у водно-спиртових системах у процесі електрохімічної активації питної води / О. В. Кузьмін, С. Ю. Суйков // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – К. : НУХТ, 2017. – Т. 23, № 5. - Ч. 2. – С. 229-238.
Abstract: Дослідження механізму встановлення рівноважного стану горілок при створенні водно-спиртових сумішей в процесі електрохімічної активації питної води. Study of mechanisms of the equilibrium state of aqueous-alcoholic mixtures at key stages of the creation of vodka using electrochemical activation of drinking water.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26330
Appears in Collections:Статті



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.