Визначення харчової та енергетичної цінності печериць

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі досліджено та визначено харчову та енергетичну цінность печериць після сушіння. In this work the nutritional and energy value of mushrooms after drying has been investigated and determined.

Опис

Ключові слова

сушіння, харчова цінність, енергетична цінність, drying, nutritional value, energy value, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Роман, Т. Визначення харчової та енергетичної цінності печериць // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : Матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 3. – С. 296.