DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26337

Название: Визначення харчової та енергетичної цінності печериць
Другие названия: Determination of the nutritional and energy value of mushrooms
Авторы: Роман, Тетяна Олександрівна
Roman, Tatiana
Ключевые слова: сушіння
харчова цінність
енергетична цінність
сушка
пищевая ценность
энергетическая ценность
drying
nutritional value
energy value
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Роман, Т. Визначення харчової та енергетичної цінності печериць // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : Матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 3. – С. 296.
Краткий осмотр (реферат): В роботі досліджено та визначено харчову та енергетичну цінность печериць після сушіння. В работе исследованы и определены харчовоу и энергетической ценности шампиньонов после сушки. In this work the nutritional and energy value of mushrooms after drying has been investigated and determined.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26337
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
3.pdf413 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback