Визначення харчової та енергетичної цінності печериць
Вантажиться...
Файли
Дата
2017
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В роботі досліджено та визначено харчову та енергетичну цінность печериць після сушіння.
In this work the nutritional and energy value of mushrooms after drying has been investigated and determined.
Опис
Ключові слова
сушіння, харчова цінність, енергетична цінність, drying, nutritional value, energy value, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Роман, Т. Визначення харчової та енергетичної цінності печериць // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : Матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 3. – С. 296.