DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Конференції НУХТ >
2017 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26389

Название: Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК
Другие названия: Increasing efficiency of enterprises of food and processing industries AIC
Авторы: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Ключевые слова: харчова галузь
переробна галузь
суб’єкти господарювання
зовнішньоекономічна діяльність підприємств
пищевая отрасль
перерабатывающая отрасль
субъекты хозяйствования
внешнеэкономическая деятельность
предприятий
food industry
processing industry
entities
foreign economic activity of enterprises
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, Київ, 22-23 листопада 2017 р. : тези доповідей. – К. : НУХТ, 2017. — 287 с.
Краткий осмотр (реферат): У збірник увійшли тези доповідей учасників VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», в яких розглянуто актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання, висвітлено проблеми ресурсної, інноваційно-інвестиційної, фінансової, управлінської та зовнішньоекономічної діяльності підприємств. Розраховано на науковців, викладачів, аспірантів і студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств харчової та переробної галузей АПК у сучасних умовах господарювання. В сборник вошли тезисы докладов участников VI Всеукраинской научно-практической конференции «Повышение эффективности деятельности предприятий пищевой и перерабатывающей отраслей АПК», в которых рассмотрены актуальные вопросы функционирования и развития субъектов хозяйствования, освещены проблемы ресурсной, инновационно-инвестиционной, финансовой, управленческой и внешнеэкономической деятельности предприятий. Рассчитано на научных работников, преподавателей, аспирантов и студентов экономических специальностей высших учебных заведений, которых интересуют вопросы, связанные с функционированием предприятий пищевой и перерабатывающей отраслей АПК в современных условиях хозяйствования. The collection includes the abstracts of the participants of the 5th All-Ukrainian scientific- the practical conference "Improving the efficiency of the enterprises of the food and processing industries of the agroindustrial complex", which considered the actual issues of functioning and development of economic entities, addressed the problems of resource, innovation-investment, financial, management and foreign economic activity of enterprises. It is designed for scientists, lecturers, postgraduates and students of economic specialties of higher educational institutions, who are interested in issues related to the functioning of enterprises of the food and processing industries of agrarian and industrial complex in modern conditions of management.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26389
Appears in Collections:2017

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Increasing efficiency of enterprises of food and processing industries AIC.pdf3,96 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback