Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У збірник увійшли тези доповідей учасників VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», в яких розглянуто актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання, висвітлено проблеми ресурсної, інноваційно-інвестиційної, фінансової, управлінської та зовнішньоекономічної діяльності підприємств. Розраховано на науковців, викладачів, аспірантів і студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств харчової та переробної галузей АПК у сучасних умовах господарювання. The collection includes the abstracts of the participants of the 5th All-Ukrainian scientific- the practical conference "Improving the efficiency of the enterprises of the food and processing industries of the agroindustrial complex", which considered the actual issues of functioning and development of economic entities, addressed the problems of resource, innovation-investment, financial, management and foreign economic activity of enterprises. It is designed for scientists, lecturers, postgraduates and students of economic specialties of higher educational institutions, who are interested in issues related to the functioning of enterprises of the food and processing industries of agrarian and industrial complex in modern conditions of management.
Опис
Ключові слова
харчова галузь, переробна галузь, суб’єкти господарювання, зовнішньоекономічна діяльність підприємств, food industry, processing industry, entities, foreign economic activity of enterprises
Бібліографічний опис
Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, Київ, 22-23 листопада 2017 р. : тези доповідей. – К. : НУХТ, 2017. — 287 с.