Обладнання для реалізації технології «SOUS VIDE» в закладах ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Виконано аналіз обладнання, визначені основні параметри для реалізації технології «SOUS VIDE». The equipment analysis was carried out, the main parameters for the implementation of the SOUS VIDE technology were determined.

Опис

Ключові слова

технології «соус vide», температурний інверсійний циркулятор, водяні печі, температурний контролер, кухонний конвектор, technology "sauce vide", temperature inversion circulator, water stoves, temperature controller, kitchen convector, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Коваль, О. А. Обладнання для реалізації технології «sous vide» в закладах ресторанного господарства /О. А. Коваль, К. О. Сахненко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 176-178.