Обладнання для реалізації технології SOUS VIDE в закладах ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Виконано аналіз обладнання, визначені основні параметри для реалізації технології SOUS VIDE.

Опис

Бібліографічний опис

Коваль, О. А. Обладнання для реалізації технології «sous vide» в закладах ресторанного господарства /О. А. Коваль, К. О. Сахненко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 176-178.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в