DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26417

Название: Використання насіння гарбуза в технології м'ясних січених напівфабрикатів
Другие названия: Use of pumpkin seeds in the technology of meat snails semi-finished products
Авторы: Коваль, Ольга Андріївна
Koval, Olha
Ключевые слова: м'ясорослинні січені напівфабрикати
ядро насіння гарбуза
мясорастительные рубленые полуфабрикаты
ядро семян тыквы
kernel of pumpkin seeds
chopped mutton semolina
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Коваль, О. А. Використання насіння гарбуза в технології м’ясних січених напівфабрикатів / О. А. Коваль, Н. Гнуча // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 3. – C. 265.
Краткий осмотр (реферат): Науково обґрунтовано виробництво м’ясних січених напівфабрикатів з використанням ядра насіння гарбуза. Научно обоснованно производство мясных рубленых полуфабрикатов с использованием ядра семян тыквы. Scientifically substantiated production of meat snails semis with use of kernel of pumpkin seeds.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26417
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
9.pdf419,25 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback