Використання насіння гарбуза в технології м'ясних січених напівфабрикатів

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Науково обґрунтовано виробництво м’ясних січених напівфабрикатів з використанням ядра насіння гарбуза. Scientifically substantiated production of meat snails semis with use of kernel of pumpkin seeds.

Опис

Ключові слова

м'ясорослинні січені напівфабрикати, ядро насіння гарбуза, kernel of pumpkin seeds, chopped mutton semolina, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Гнуча Н. Використання насіння гарбуза в технології м’ясних січених напівфабрикатів / О. А. Коваль, Н. Гнуча // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 3. – C. 265.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced