DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26427

Название: М'ясний січений напівфабрикат з нативною сироваткою молочною
Другие названия: Meat broiled semifinished with native whey milk
Авторы: Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Гащук, Олександра Ізидорівна
Москалюк, Оксана Євгеніївна
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
Рожко, Олександра Юріївна
Пасічник, Юлія Олександрівна
Kochubei-Lytvynenko, Oksana
Haschuk, Olexandra
Moskalyuk, Oksana
Chernyushok, Olga
Rozhko, Oleksandra
Pasechnik, Yuliya
Ключевые слова: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
напівфабрикат
сироватка молочна
м'ясо яловиче
полуфабрикат
сыворотка молочная
мясо говяжье
semi-finished product
whey milk
meat beef
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Патент 119427 UA, МПК A23L 13/00 (2017.01) М'ясний січений напівфабрикат з нативною сироваткою молочною / Кочубей-Литвиненко О.В., Гащук О.І., Москалюк О.Є., Чернюшок О.А., Рожко О.Ю., Пасічник Ю.О. ; заявник Національних університет харчових технологій. - № u 201703288 ; заявл. 06.09.2017 ; опубл. 25.09.2017, Бюл. №18, 2017 р.
Краткий осмотр (реферат): Корисна модель належить до харчової промисловості і може бути використана для виробницвта січених напівфабрикатів з м 'ясного фаршу для спеціального та громадського харчування. В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури січеного напівфабрикату збалансованого за амінокислотним складом,за рахунок білківнативної сироватки молочної. Изобретение относится к пищевой промышленности и может быть использована для виробницвта рубленых полуфабрикатов из г. мясного фарша для специального и общественного питания. В основу изобретения поставлена задача разработки рецептуры рубленого полуфабриката сбалансированного по аминокислотному составу, за счет белков нативной сыворотки молочной. The utility model belongs to the food industry and can be used for Production of cut semi-finished products made from minced meat for special and catering. The basis of a useful model is the task of development Recipes of the broken intermediate product balanced by the amino acid composition, due to proteins native whey milk.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26427
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2-2017-getdocument.pdf169,88 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback