М'ясний фарш для виробництва паштету оздоровчо-профілактичного харчування
Вантажиться...
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В основу корисної моделі поставлена задача створення фаршу для удосконалення якісних та органолептичних показників,покращення засвоєння організмом та підвищення
харчової цінності.
The basis of the useful model is the task of creating the minced meat for the improvement of qualitative and organoleptic indicators, improved body absorption and enhancement nutritional value.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, профілактичне харчування, preventive nutrition
Бібліографічний опис
Патент 112155 UA, МПК A23L 13/40 (2016.01) A23L 13/60 (2016.01) A23L 13/70 (2016.01) М'ясний фарш для виробництва паштету оздоровчо-профілактичного харчування / Гащук О.І., Москалюк О.Є., Чернюшок О.А., Круподьорова Т.А., Сергіна В.О., Митрофанова Я.О., Облогін О.С. ; заявник Національних університет харчових технологій. - № u 201604747 ; заявл. 28.04.2016 ; опубл. 12.12.2016, Бюл. № 23, 2016 р.