М'ясний фарш для виробництва паштету оздоровчо-профілактичного харчування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В основу корисної моделі поставлена задача створення фаршу для удосконалення якісних та органолептичних показників,покращення засвоєння організмом та підвищення харчової цінності. The basis of the useful model is the task of creating the minced meat for the improvement of qualitative and organoleptic indicators, improved body absorption and enhancement nutritional value.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, профілактичне харчування, preventive nutrition

Бібліографічний опис

Патент 112155 UA, МПК A23L 13/40 (2016.01) A23L 13/60 (2016.01) A23L 13/70 (2016.01) М'ясний фарш для виробництва паштету оздоровчо-профілактичного харчування / Гащук О.І., Москалюк О.Є., Чернюшок О.А., Круподьорова Т.А., Сергіна В.О., Митрофанова Я.О., Облогін О.С. ; заявник Національних університет харчових технологій. - № u 201604747 ; заявл. 28.04.2016 ; опубл. 12.12.2016, Бюл. № 23, 2016 р.

Зібрання